Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

ΠΣΕΕΠ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑΙΠΕΔ + ΕΞΩΔΙΚΟ

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι
Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Σωματείου για το θέμα της Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕσας ενημερώνουμε ότι στάλθηκε εξώδικο από το ΠΣΕΕΠ προς το ΤΑΙΠΕ∆ (επισυνάπτεται), όπου εκφράζουμε την πλήρη διαφωνία μας και τους καλούμε να απέχουν από κάθε περαιτέρω ενέργεια επίσπευσης και ολοκλήρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας για την εκποίηση μετοχών των ΕΛΠΕ.




Ο αγώνας μας συνεχίζεται και κλιμακώνεται για να αντιμετωπίσουμε το ξεπούλημα της ΕταιρείαςΑυτό όμως δεν αποσπά την προσοχή μας από τα μικρά ή μεγαλύτερα θέματα της καθημερινότητας μας.
Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 20/07/18 οι γραπτές εξετάσεις για τις προσλήψεις Τεχνιτών Συντήρησης και Μηχανικών και μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να αρχίσουν οι συνεντεύξεις σε όσους περάσουν και να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί.
Όσον αφορά το Ιατροφαρμακευτικό Πρόγραμμα της ΕΘΝΙΚΗΣ και το αποταμιευτικό πρόγραμμα της Groupama, μας ενημέρωσε η Εταιρεία ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος και πιστεύουμε ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν.