Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για SHUT DOWN BEA

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σε λίγες μέρες πρόκειται να ξεκινήσει η προγραμματισμένη συντήρηση των μονάδων U 2100, U 2400 και U 3900 στις ΒΕΑ.








Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συντήρησης ιδιαίτερα απαιτητικό και με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας διότι οι γύρω μονάδες του συγκροτήματος που θα έχει Shut Down θα είναι σε πλήρη λειτουργία.

Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους, στελέχη της εταιρείας και εργαζόμενους, να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις διαδικασίες και σε καμία περίπτωση να μην βάζουν τη βιασύνη για την ολοκλήρωση κάποιας εργασίας, πάνω από την ασφάλεια.

Ζητάμε από όλους τους εμπλεκόμενους εργολάβους να τηρήσουν αυστηρά τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και να παρέχουν όλα τα μέτρα ασφαλούς εργασίας και συνθηκών υγιεινής στους εργολαβικούς συναδέλφους μας.

Εάν ζητηθεί σε οποιονδήποτε να εργαστεί σε επισφαλείς συνθήκες εργασίας να απευθυνθεί στους αρμόδιους Μηχανικούς Ασφαλείας και αν αυτό απαιτηθεί, στην ΕΥΑΕ και το Σωματείο.

Ας διδαχτούμε όλοι από τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι κανένα χρονοδιάγραμμα εργασιών, όσο σφιχτό ή όσο χαλαρό και αν είναι, δεν πρέπει να τοποθετηθεί ιεραρχικά πάνω από την ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων.

Ας εργαστούμε λοιπόν με ΑσφάλειαΣύνεση και Μεθοδικότητα και ας βάλουμε ως στόχο η ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας συντήρησης, να είναι η πιο πετυχημένη τόσο σε επίπεδο εργασιών όσο και σε επίπεδο τήρησης των κανόνων ασφαλείας.