Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΠΣΕΕΠ: Ανακοίνωση για υπογραφή ΕΣΣΕ, Εσωτερικού Κανονισμού και Ευχές

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Σήμερα 13/04/20 υπεγράφησαν η νέα ΕΣΣΕ και ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας 2020 – 2021 – 2022, αφού προηγουμένως είχαν εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση του ΠΣΕΕΠ και το ∆ιοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας και θα κατατεθούν στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας όπως ορίζει το άρθρο 5 παρ. 2 του Ν.1876/90. 







Η ΕΣΣΕ και ο Εσωτερικός Κανονισμός θα αναρτηθούν στο intranet προς ενημέρωσή σας και θα διατίθενται από τις κατά τόπους Γραμματείες του ΠΣΕΕΠ. 
Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους μας που δουλεύουν σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας και ιδιαίτερα τους συναδέλφους που εργάζονται και λειτουργούν αγόγγυστα στο προσωρινό αναμφισβήτητα επίπονο νέο πρόγραμμα βάρδιας. 

Ένα ευχαριστώ είναι το ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε εκείνους που για μια ακόμη φορά έθεσαν σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους και τις οικογένειες τους αποδεικνύοντας ότι αποτελούν την καρδιά και την ψυχή του Ομίλου. 

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας Καλή ΑνάστασηΧρόνια Πολλά και πάνω από όλα Υγεία σε εκείνους και τις οικογένειες τους.