Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ 19-4-2021

Συναδέλφισσες - φοι 

Στις 15 Απριλίου 2021 πραγματοποιήθηκε το εκλογοαπολογιστικό ΔΣ του ΠΣΕΕΠ. Το πρώτο θέμα ήταν οι απολογισμοί ΠΣΕΕΠ και ΤΑΑΤ Διοικητικός - Οικονομικός 2020 - Προϋπολογισμός 2021.




Μετά από την κατακραυγή των εργαζομένων, όπου και αν ανήκουν, την συσσώρευση των προβλημάτων που δεν λύνονται, αλλά μόνο συζητιούνται, στο τελευταίο ΔΣ του σωματείου μας η "σύμπραξη" όρισε τις ημερομηνίες των εκλογών. Ημερομηνίες που θα εξαρτηθούν από αν, όταν και εφόσον. Ότι όμως και να γίνει η αντίστροφη μέτρηση για όλους έχει αρχίσει. Το μόνο θετικό από όλο αυτό είναι ο διοικητικός απολογισμός που και γραμμένο πια φαίνεται το έργο που επιτελέστηκε όταν είμασταν στο προεδρείο, πριν την αποστασία. 

Η απραξία που ακολούθησε, ότι περιτύλιγμα και αν έβαλαν είναι κάτι παραπάνω από αισθητή σε όλους τους εργαζόμενους.
Από την αποστασία (μομφή) και μετά ήταν οι πιο μελανές σελίδες του απολογισμού όπου ουσιαστικά κάνανε το καταστατικό ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ αυθαιρετώντας καθημερινά όπου με αλά καρτ επιλογές βάφτισαν ως δημοκρατική πράξη τη μομφή χρησιμοποιώντας δόλια το θέμα της πανδημίας και από την άλλη έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους 660 συναδέλφους που ζήτησαν με βάσει το καταστατικό Γενική Συνέλευση κάνοντας μομφή στο ΔΣ ΠΣΕΕΠ

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ- ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ... 

Η παρατήρηση που μπορεί να κάνει κάποιος είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Σωματείου γίνονται Απολογισμοί 6 μήνες μετά την λήξη του έτους. 

Όσον αφορά το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν οι εκλογές του ΠΣΕΕΠ εκεί πραγματικά ήταν για γέλια και για κλάματα.
Μια φαρσοκωμωδία που εκτυλίχθηκε σε σόου που μετά την γενική κατακραυγή των συναδέλφων βάλανε κινητές ημερομηνίες εκλογών για τις 31 Μαΐου και την 01 Ιουνίου που όμως εάν έχει πανδημία η γίνουν απεργίες για τα εργασιακά αυτές δύναται να μετατεθούν δηλαδή η θα βρέξει, η θα χιονίσει, η καλό καιρό θα κάνει. 

Οι Πραξικοπηματίες - καθεστωτικοί θέλουν να παραμείνουν στις καρέκλες τους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Για λίγους μήνες εξουσίας κατέστρεψαν και θυσίασαν τον θεσμό του Σωματείου για προσωπικά και μικροπαραταξιακά οφέλη. 

Το βέβαιο είναι ότι έχουν περιέλθει σε μεγάλο πανικό γιατί οι μέρες τους μετράνε πλέον αντίστροφα.
Σας καλώ όλους σε πλήρη συστράτευση, εγρήγορση και συσπείρωση για να τελειώσουμε τους πραξικοπηματίες - καθεστωτικούς και να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή για το Σωματείο μέσα από μια βαθιά και μεγάλη ανανέωση. 

Συνάδελφοι 

Είναι στο χέρι όλων μας να γυρίσουμε σελίδα ώστε να έχουμε ένα σωματείο δυνατό, υγιές, κοντά στους εργαζόμενους και στα προβλήματα τους για να αισθάνονται όλοι εμπιστοσύνη και σιγουριά για το επαγγελματικό τους μέλλον. 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ