Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΣΕΕΠ : ΔΣ ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΘ 07/09/18

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι,
Όπως είθισται κάθε χρόνομε αφορμή την συμμετοχή του Συνδικάτου μας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και το ΕΚΘ στη ∆ιεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκηςέτσι και φέτος το τακτικό ∆.Στου ΠΣΕΕΠ έλαβε χώρα στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΘ την Παρασκευή 07/09/18.






Πριν το ∆.Σπραγματοποιήθηκανχοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κΒαρνάβαπαρουσία στελεχών της διοίκησης της εταιρείαςτοπικών αρχόντων αλλά και μεγάλου πλήθους συναδέλφων νυν αλλά και συνταξιούχωντα θυρανοίξια του παρεκκλησίου της Αγίας Τριάδαςτο οποίο κατασκευάστηκε μετά από χρόνιο αίτημα των συναδέλφων μας.

Στο ∆.Σπου ακολούθησετο θέμα που κυριάρχησε ήταν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα της Ιδιωτικοποίησης και των δημοσιευμάτων για τις τεχνικές αστοχίες του ∆ιαγωνισμού από την Επιτροπή ΚεφαλαιαγοράςΕκτιμούμε ότι η βιασύνη των ''αριστερών'' κυβερνώντων να ξεπουλήσουν ότι προλάβουνέχει δημιουργήσει και άλλες αστοχίες τις οποίες θα αναδείξουμε την κατάλληλη χρονική στιγμήπάντα σε συνεργασία με τον Νομικό μας Σύμβουλο.

Στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ ΕΚΘ η συμμετοχή των εργαζομένων των ΕΛΠΕ ήταν αρκούντως δυναμικήΌλοι οι συνάδελφοι ενωμένοι σαν μία γροθιά κάτω από τα πανό του Σωματείου έδωσαν βροντερό παρόν φωνάζοντας συνθήματα κατά του ξεπουλήματος των ΕΛΠΕ αλλά και όλων των πολιτικών που οδηγούν σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό.
Η Ενότητα αυτήο παλμός και η Εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνάδελφοι στο Σωματείοαποτελεί για εμάς μία σαφή ένδειξη ότι ο σχεδιασμός του Συνδικάτου κινείται στη σωστή κατεύθυνση και μας οπλίζει με περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια του αγώνα μας.