Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΣΕΕΠ : Ενημέρωση για προσφυγή ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι,
Με κάθε Υπευθυνότητα και Σοβαρότητα το Σωματείο μας συνεχίζει τις προσπάθειές του για την ανατροπή του εθνικού εγκλήματος που επιχειρεί η κυβέρνησημέσω της περαιτέρω Ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕμιας εταιρείας που παρά το αρνητικό περιβάλλον διύλισης η κερδοφορία της θα αγγίξει φέτος το δις EBITDA.





Βάσει του σχεδιασμού του συνδικάτου μας προσφύγαμε:
Αστην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με θέμαΖήτημα παραβίασης νομοθεσίας της κεφαλαιαγοράς από την κινηθείσα διαδικασία πώλησης τουλάχιστον του 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» δυνάμει της προκηρυχθείσης την18/04/18 δημόσιας προσφοράς εξαγοράς από την ΤΑΙΠΕ∆ ΑΕ
Βστην Επιτροπή Αναφορών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμαΠαράνομη διαδικασία πώλησης τουλάχιστον του 50,1% του μετοχικού κεφαλαίου της «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» δυνάμει της προκηρυχθείσης την 18/04/18 δημοσίας προσφοράς εξαγοράς από την ΤΑΙΠΕ∆ ΑΕ.
Επίσης ενημερώσαμε τους Ευρωβουλευτές που είναι μέλη της Επιτροπής Αναφορών καθώς και άλλους Ευρωβουλευτές που δεν είναι μέλη της αλλά ενδιαφέρονται για τον δίκαιο αγώνα μας.
Καλούμε τους συναδέλφους να είναι δίπλα στο Σωματείο σε αυτό το δύσκολο αγώνα που έχουμε να δώσουμεΈχουμε τη ∆ύναμη και την Αποφασιστικότητα για να πετύχουμεΗ Ενότητα είναι η ∆ύναμή μας.

∆ΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ