Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ” με θέμα το επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, το Γενικό Συμβούλιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» με αποκλειστικό θέμα το επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ.










 Μετά την κεντρική εισήγηση του Προεδρείου της παράταξης, ομόφωνα τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου μας καθόρισαν τους στόχους και την τακτική που θα ακολουθήσουμε στο συνέδριο της ΓΣΕΕ με βάση τις αρχές και τις αξίες που ξεκάθαρα έχουμε διατυπώσει στην ιδρυτική μας διακήρυξη.

 Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» θα δώσει το δικό της στίγμα, θα αναλύσει διεξοδικά τις θέσεις της για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους με στόχο την ενημέρωση των πραγματικών εργαζόμενων χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

 Όμως κάποιοι εξακολουθούν να μεθοδεύουν την αλλαγή συσχετισμών με τις γνωστές μαϊμουδιές, που στόχο έχουν την αλλοίωση της πραγματικής έκφρασης των εργαζομένων μέσω της πρακτικής του αποκλεισμού συνέδρων μας.

 Απόδειξη η χθεσινή σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου χωρίς καμία ενημέρωση της παράταξής μας. Ξεκαθαρίζουμε ότι αυτές οι πρακτικές, που με συνέπεια υπηρετούν κάποιοι χρόνια τώρα, αυτή τη φορά δε θα περάσουν.

 Αν το τολμήσουν θα υποστούν τις συνέπειες. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»