Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΠΣΕΕΠ: Δελτίο Τύπου για συνάντηση ΠΣΕΕΠ με ΚΙΝΑΛ 22/10/19

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Παρά τις διαβεβαιώσεις που πήραμε από το ΤΑΙΠΕ∆, ότι η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμία εντολή για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ποσοστού του δημοσίου στον όμιλο των ΕΛΠΕ εμείς συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, έτσι ώστε να υπάρξει η πολιτική βούληση της επιστροφής των μετοχών του ελληνικού δημοσίου των ΕΛΠΕ από το ΤΑΙΠΕ∆ στο Υπουργείο Οικονομικών. 




Απατώντας στο αίτημα μας για συνάντηση, μας υποδέχτηκαν σήμερα στα γραφεία του Κινήματος Αλλαγής στην Βουλή η Πρόεδρος του, κα Φώφη Γεννηματά, ο τομεάρχης Ενέργειας κος Γιώργος Αρβανιτίδης καθώς και στελέχη του ΚΙΝΑΛ. 
Στην κα Γεννηματά αναπτύξαμε όλη μας την επιχειρηματολογία για την αποτροπή της περαιτέρω ιδιωτικοποίησης των ΕΛΠΕ αλλά και την επιστροφή, του προς εκποίηση ποσοστού μετοχών στο ελληνικό δημόσιο. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αφού εξήρε τους αγώνες που έχουμε δώσει μέχρι τώρα για την αποτροπή του ξεπουλήματος του Ομίλου, εξέφρασε με τη σειρά της τη στήριξή της στον Αγώνα μας καθώς και την αγωνία της ώστε να μην χαθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των ΕΛΠΕ. Μιας εταιρείας που είναι ικανή να οδηγήσει τη χώρα σε δρόμους ανάπτυξης και να συμβάλει σημαντικά στην ανάταση της εθνικής οικονομίας. 

Συναδέλφισσες,-οι
Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και ότι έχει ακόμα πολλές στροφές. Γι’ αυτό σαςκαλούμε όλους σε ενεργοποίηση, συσπείρωση και αγωνιστική επαγρύπνηση γύρω από το Σωματείο μας, για να παλέψουμε όλοι μαζί, πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά για τα εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματά μας.