Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ: Ενημέρωση για αιμοδοσία και λειτουργία ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Η πανδημία του ιού COVID-19 προκαλεί μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών έτσι η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει επιπλέον και εθνική σημασία. 










Για να μη φτάσουμε μαζί με θύματα του κορονοϊού να θρηνούμε και θύματα ανθρώπων όλων των ηλικιών από την έλλειψη αίματος, ας δείξουμε την αλληλεγγύη μας, την ανθρωπιά μας και στις δύσκολες αυτές στιγμές. 

Ακολουθώντας ΟΛΕΣ τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις, όσοι μπορούν, ας προσέλθουν στους χώρους αιμοδοσίας που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Ε.ΚΕ.Α. (http://ekea.gr/where-donate). 

Όσο διαρκεί η πανδημία του ιού COVID-19 η τράπεζα αίματος μας θα καλύπτει μόνο τους συναδέλφους και τους συγγενείς πρώτου βαθμού. 

Το ΠΣΕΕΠ εκφράζοντας τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του και την ευγνωμοσύνη του στο υγειονομικό προσωπικό της πατρίδας μας για τις προσπάθειες που καταβάλει προς όφελος όλων μας. 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι 
Στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας και ακολουθώντας τις οδηγίες για τη λήψη έκτακτων μέτρων σχετικά με την αποτροπή εξάπλωσης του ιού COVID-19 διακόπτεται η λειτουργία του γραφείου του Σωματείου στις ΒΕΕ και τα γραφεία στις ΒΕΑ και ΒΕΘ θα λειτουργούν από 09:00 -14:00 με το ελάχιστο προσωπικό. 

Πρόκειται για προληπτικό μέτρο και λαμβάνεται με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την προστασία της δημόσιας υγείας και την έκτακτη συγκυρία που βιώνουμε.