Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 20-8-2020


Συναδέλφισσες-οι
Πλησιάζουν οι μέρες για το General Shutdown στον Ασπρόπυργο. Σαν Δύναμη Ανατροπής, αλλά και μια από τις παρατάξεις που αποτελούν το προεδρείο, θα είμαστε παρόντες σε ότι χρειαστεί.






Έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση, ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ειδικά για την έκδοση αδειών, όταν διαπιστώνουν προβλήματα που αφορούν πίεση για γρήγορη εκτέλεση εργασίας ή παράβλεψη διαδικασίας, να την καταγγέλλουν άμεσα. Οι εργασίες που θα γίνουν στο πεδίο, οι αγωγοί που θα αντικατασταθούν και γενικά το πλήθος των εργασιών χρειάζονται την συνεργασία όλων των τμημάτων. Χρειάζεται το φιλότιμο, η κατανόηση και η αμέριστη προσοχή όλων μας για την δυσκολία των εργασιών που πρέπει να βγει εις πέρας υπό το φάσμα της πανδημίας.

Ας μην κρυβόμαστε, είναι μια περίοδος που πρέπει να επικρατήσει η άμιλλα, ο επαγγελματισμός και να δείξουμε όλοι τη συναδελφική αλληλεγγύη που υπάρχει στις ΒΕΑ από τα πρώτα χρόνια που ιδρύθηκαν.

Κλείστε τα αυτιά σας σε "επίδοξους σωτήρες και οραματιστές" που αναφέρουν διάφορα σενάρια και τάζουν νέα οργανογράμματα και θέσεις. Όλα αυτά είναι ανεπίκαιρα και λόγια του αέρα.

Να έχουμε υγεία και θα ασχοληθούμε με όλα και όλους στην ώρα τους.


Καλή δύναμη σε όλους ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ