Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Δύναμη Ανατροπής Ανακοίνωση 08-01-24

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Η παράταξή μαςέχοντας την ευθύνη του Σωματείουμε σοβαρότητα και υπευθυνότηταόπως σε όλα τα θέματαήδη από τους καλοκαιρινούς μήνες και με βάση τα τότε δημοσιεύματα περί πώλησης ποσοστού μετοχώνξεκίνησε να χαράσσει και να υλοποιεί τη στρατηγική που έπρεπε να ακολουθηθεί και για την οποία είστε ενήμεροι αναλυτικά από τις ανακοινώσεις του Σωματείου.

Θέσαμε λοιπόν τους τρεις άξονεςεπικοινωνιακόσυνδικαλιστικό και νομικόπήραμε ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις σαν Δ.Σκαι ξεκινήσαμε τον αγώνα ο οποίος κλιμακώθηκε πρόσφατα και με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Διακρίνουμε όμως από την πλευρά της ΣΥΝΔΕΣΥ μια εντελώς λάθος προσέγγιση επί του θέματος και γενικότερα σχεδόν όλων των θεμάτωνμια ασχετοσύνη και έναν παροξυσμό να γράφουν μονίμως ανυπόστατες ανακοινώσεις με περιεχόμενο που θυμίζει κουτσομπολίστικο περιοδικό.

Την ώρα που σύσσωμο το Προεδρείο σταματούσε φορτώσεις σε λιμάνια και σταθμούς και κατέβαζε τροφοδοσίες στις μονάδες σε όλες τις εγκαταστάσεις για ημέρεςαντάλλασσε εξώδικα με την εταιρεία για το Προσωπικό Ασφαλείαςκάποιοι κάνανε τον τροχονόμο στις πύλες σε μέρες μερικής απεργίας!!! Προφανώς δεν γνωρίζουν οι συνάδελφοι της ΣΥΝΔΕΣΥ τι σημαίνει μερική απεργίαΕμφανής βέβαια η απουσία τους και από το δικαστήριο κατά της ΠΟΕ όπως εντελώς άστοχη η τοποθέτησή τους σε ανακοίνωση και βίντεο της ΣΥΝΔΕΣΥπου ζητούσαν προκαταβολικές απεργίεςκάτι που απ ́ ότι αποδείχθηκε ήταν εντελώς άκαιρο.

Δε θα μπούμε σε περαιτέρω παιχνιδάκια ανταλλαγής χαρακτηρισμών ούτε θα ρίξουμε το επίπεδο του Σωματείου εκεί που το θέλουν κάποιοιΘα κρατήσουμε το επίπεδο εκεί που αρμόζει στους συναδέλφους μας.

Θα καλέσουμε άλλη μια φορά τους συναδέλφους της ΣΥΝΔΕΣΥ να συνετιστούννα ωριμάσουν συνδικαλιστικά και να σταματήσουν να διχάζουν τους συναδέλφους με τον τρόπο που λειτουργούν.

Εμείς συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα όπως κάνουμε εδώ και 2,5 χρόνια και οδεύοντας προς το τέλος της θητείας μαςσύντομα θα είμαστε σε θέση να σας διανείμουμε ένα βιβλιαράκι μέσα στο οποίο θα αναγράφεται το έργο μαςτο οποίο είναι τεράστιο και πρώτη φορά γίνανε τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημαΗ αυτοδυναμία που μας δώσατε στις τελευταίες αρχαιρεσίες του Σωματείου έφερε καρπούς για όλους μας.