Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοίνωση ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 29 02 24

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Μετά τα τελευταία γεγονότα και τη δήλωση στη Γραμματεία της παράταξηςτης αποχώρησης συναδέλφωνέχω υποχρέωση σαν Πρόεδρος και έχοντας αποδείξει σε όλη την πορεία μου ποιος είμαι και το τι έχω προσφέρει στους εργαζομένους με προσωπικές θυσίες και κόπονα ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.



Κερδίσαμε σαν παράταξη τις εκλογές του Σωματείου και οι συνάδελφοι μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας αυτοδυναμία
Χάρη σε αυτό πετύχαμε πάρα πολλά μέσα στη θητεία μαςέγινε τεράστιο έργο και επικράτησε ήρεμο εργασιακό κλίμαΕνδεικτικάκλείσαμε μια πολύ καλή ΕΣΣΕπραγματοποιήθηκαν πάνω από 300 προσλήψειςπραγματοποιήθηκαν εννέα (9) Υπηρεσιακά Συμβούλιαδόθηκε πρώτη φορά σαν μέρισμα EXTRA BONUS ύψους δύο μικτών μισθών και αναβαθμίστηκαν όλες οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το Σωματείο (εκδρομήΈκθεση Ζωγραφικήςχοροί κτλ).

Λόγω του ότι η θητεία μας σύντομα λήγει και εντός της ερχόμενης τριετίας αποχωρώ από την εταιρεία λόγω συνταξιοδότησηςέκρινα σωστό να πραγματοποιηθεί το 2ο Συνέδριο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ στο οποίο δημοκρατικά με ψηφοφορία θα αναδείξουμε τον αντικαταστάτη μου και μελλοντικό ΠρόεδροΣυγκάλεσα λοιπόν τη Γραμματεία της παράταξηςεγκρίναμε ΟΜΟΦΩΝΑ τον εκλογικό κατάλογο και ορίσαμε ημερομηνία Συνεδρίου στις 23 Μαρτίου 2024, όπου όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Το προηγούμενο διάστημα και πριν αναγγείλω ημερομηνία Συνεδρίουοι συγκεκριμένοι συνάδελφοι διέδιδαν στους χώρους εργασίας ότι θα δώσω «δαχτυλίδι» και θα γίνει στημένη ψηφοφορίακάτι που αποδεικνύεται από τα γεγονόταεντελώς αναληθές και αποτελεί σπέκουλα (βλέπε ανάρτηση στην Κοινότητα Δύναμη Ανατροπής – 8 Φεβρουαρίου).

Έπειτα από όλα αυτά και κάνοντας από πλευράς μου κάθε προσπάθεια να παραμείνουν εντός της παράταξης άπαντεςδυστυχώς οι συνάδελφοι αποχώρησαν από την παράταξη με δήλωσή τουςΔεν θα τους κατηγορήσω για τίποτα και θα τους αφήσω στην κρίση των εργαζομένωνΘα θέσω όμως κάποια ερωτήματα ως τροφή για σκέψη :

  1. Γιατί διάλεξαν αυτή τη στιγμή να κάνουν την κίνησή τους, 2 μήνες πριν τις εκλογέςΜήπως ετοίμαζαν καιρό τώρα την αποχώρησή τους και ψάχνανε αφορμή;

  2. Γιατί δεν περίμεναν να προσέλθουν στο Συνέδριο της παράταξης στις 23 Μαρτίου και αποδεχόμενοι όλοι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίαςσύσσωμοι να κατέβουμε στις εκλογές του Σωματείου; (αυτό δήλωναν στις ολομέλειες της παράταξης).

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Η παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ δημιουργήθηκε στα δύσκολα με θυσίες όλων των μελών και των υποστηρικτών τηςΚαταφέραμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και να αναδείξουμε στην πορεία ικανά και καθαρά πρόσωπα τα οποία θα είναι και η παρακαταθήκη του Σωματείου για το μέλλον.Πρόσωπα τα οποία ήταν καθημερινά δίπλα μου και το μεγαλύτερο μέρος της τριετούς επιτυχίας του Σωματείου οφείλεται σε αυτούςΤους δοκίμασα όλουςΆλλοι ξεχώρισαν για τη δουλειά τουςτο χαρακτήρα και την ανιδιοτέλειά τους και άλλοι αποδείχθηκαν όμοιοι με προγενέστερους «συντρόφους» μουδυστυχώςΤους εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη και υγεία και ας με πλήγωσαν.

Κλείνονταςη παράταξή μας προχωρά κανονικά στο 2ο Συνέδριο στις 23 Μαρτίου όπως έχει ανακοινωθεί από τη Γραμματεία και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας.

Καλώ όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με υποψηφιότητες την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ για να φέρουμε και πάλι ένα αυτοδύναμο νικηφόρο αποτέλεσμαπροκειμένου να εξασφαλιστεί η εργασιακή ειρήνηη ηρεμία και η πρόοδος των εργαζομένων στο μέλλον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Συναδελφικά ΠΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ