Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Εθελοντική Αιμοδοσία εργαζομένων στις 24 & 25 ΜΑΙΟΥ 2018

Την Πέμπτη 24 & Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 θα γίνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ  στα Γραφεία Χειμάρρας 8 για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. Στην Αιμοδοσία εκτός από τους συναδέλφους της ΕΚΟ, καλούνται να συμμετάσχουν και οι συνάδελφοι όλων των Εταιρειών του Ομίλου και των εξωτερικών συνεργατών.













Η αιμοληψία θα γίνει στο επίπεδο -1, στην μεγάλη αίθουσα εκπαίδευσης, δίπλα στο Ιατρείο  και  κατά τις ώρες 08:30  -  14:00.  (Σημειώστε ότι το παραπάνω ωράριο θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά, γιατί το συνεργείο αιμοδοσίας δεν έχει τη δυνατότητα να παραμείνει περισσότερο.)
Συνάδελφοι,
Η Τράπεζα Αίματος δημιουργήθηκε για να μας δίνει τη δυνατότητα, σε δύσκολες και απρόβλεπτες στιγμές, να καταφεύγουμε σε αυτήν, εύκολα και γρήγορα, εμείς και οι στενοί συγγενείς μας.
Στο διάστημα που λειτουργεί η Τράπεζα αίματος, πολλοί συνάδελφοι βοηθήθηκαν αποτελεσματικά.
Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ που δεν έχουν ιατρικό πρόβλημα, να ενισχύσουν την ομάδα αιμοδοτών ώστε να αυξηθούν τα αποθέματα Φιαλών Αίματος.
Η αιμοδοσία είναι μια μικρή, ανώδυνη διαδικασία, που

ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους τους συναδέλφους οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτήν την  πράξη ανθρωπιάς με οποιονδήποτε τρόπο.
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας