Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ 05 04 23

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Τη Δευτέρα Απριλίου πραγματοποιήθηκε Δ.Σόπου κατατέθηκε προς ψήφιση το Πρακτικό Συμφωνίας της ΕΣΣΕ ΕΚΕ και η πρόταση της ανανέωσης του Συνταξιοδοτικού Προγράμματος (GROUPAMA).




Δυστυχώς η στάση των επικίνδυνων «συνδικαλιστών» για άλλη μία φορά δεν μας εξέπληξεΌπως και στο παρελθόν προσπαθούν και τώρα να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους συναδέλφους με ψέματαανακρίβειες και να θολώσουν το τοπίο.

Για πάμε όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματαΕνσωμάτωση πριμ :

  • -  Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τραπέζι συγκεκριμένη πρόταση για το θέμα από την ΕταιρείαΕάν και εφόσον υπάρξει πρόταση προς όφελος όλων μαςκαι αφού πραγματοποιηθούν 2.000 αναλογιστικές μελέτες μέχρι το τέλος του εργασιακού μας βίουθα καλέσουμε Γενική Συνέλευση όπου θα ψηφιστεί εκ νέου το θέμα αυτό.

  • -  Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παράγραφο που περιγράφει το παραπάνω θέμαδιότι είναι ίδια ακριβώς με την παράγραφο που υπήρχε στο Πρακτικό της προηγούμενης ΕΣΣΕ το οποίο συνέγραψε και ο συνΠαπαγιαννόπουλος ως ΓενΓραμματέας.

    Μεταβλητή αμοιβή:

  • -  Η μεταβλητή αμοιβή είναι κάτι ΕΠΙΠΛΕΟΝ από τους μισθούς και τα πριμ

    που λαμβάνουμεΔεν επηρεάζει αρνητικά τις συνολικές μας αποδοχές

    παρά μόνο θετικά εφόσον πιάσουμε τους στόχους.

  • -  Κέρδη από διανομή μπορούμε να διαπραγματευόμαστε κάθε χρόνο,

    λάβουμε ή όχι τη μεταβλητή αμοιβήΠρόγραμμα διακοπών:

Το 1.000.000 εκευρώ της εν λόγω παροχής ΔΕΝ θα το διαχειρίζεται το ΠΣΕΕΠΟι πληρωμές θα γίνονται από την Εταιρεία προς τα ταξιδιωτικά γραφεία και ουδεμία εμπλοκή με χρήματα θα έχει το ΠΣΕΕΠΤο ΠΣΕΕΠ θα ασχολείται μόνο με τους προορισμούς και τα ξενοδοχεία.

Τέλοςμιας που αρχίσαμε να μιλάμε με νούμερα ας δούμε ποια είναι αυτά σε βάθος δεκαετίας.

ΕΣΣΕ 2020 – 2022 : κόστος 19 εκευρώ ΕΣΣΕ 2017 – 2019 : κόστος 18 εκευρώ ΕΣΣΕ 2014 – 2016 : κόστος 3,6 εκευρώ ΕΣΣΕ 2023 – 2025 : κόστος 34 εκευρώ EXTRA BONUS 2023 : κόστος 13 εκευρώ.

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους λοιπόνΠοτέ την τελευταία δεκαετία δεν κερδήθηκε τέτοιου μεγέθους EXTRA BONUS και ΕΣΣΕ τέτοιου μεγέθους.

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Πρέπει να καταλάβουμε ότι για άλλη μια φορά οι επιτήδειοι τάχα μουδήθεν συνδικαλιστέςπροσπαθούν και έχουν μοναδικό στόχο την εκτροπή του Σωματείου με τις ανάλογες συνέπειες που ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόνΜετά θα κλείσουν οι ίδιοι την ΕΣΣΕ ;;; Με τι αποτελέσματα;;; Να φέρουν πρόταση να χαρίσουν το πριμ όπως το 2011;;;; Ή να καλούν και πάλι τους εργαζόμενους να μην λάβουν το extra bonus γιατί συνδέεται με το PROJECT OLYMPUS;;;

Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στις φωνές της ανευθυνότηταςτης επιπολαιότητας και του διχασμού και να προσέλθετε μαζικά για να ψηφίσετε για την ΕΣΣΕτον ΕΚΕ και το Συνταξιοδοτικό μας Πρόγραμμα την Πέμπτη 06/04 και την Παρασκευή 07/04/23.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΣΕ ΕΚΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ