Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΣΕΕΠ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 01-04-2019

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 
Σήμερα ∆ευτέρα 1/4/2019 στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ, έγινε κοινή σύσκεψη με τα Σωματεία του Ομίλου ΕΛΠΕ, την ΠΟΕ και το ΕΚΕ∆Α για το συντονισμό των περαιτέρω δράσεων μας, λόγω της κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών. 


Ζητήθηκε από τα Σωματεία του Ομίλου να πάρουν απόφαση για πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις εφόσον αυτές χρειαστούν. 
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03/04/19 4ωρη Στάση Εργασίας από τις 12:00 έως 16:00σε όλο τον Όμιλο και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 έξω από την Βουλή των Ελλήνων στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατάθεση Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα κόμματα, αντιδρώντας στην προσπάθεια της Κυβέρνησης για την πλήρη Ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ. 
Το Σωματείο μας θα διαθέσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από τους χώρους εργασίας (ΒΕΑ, ΒΕΕ, Μαρούσι στις 12:00, για τις ΒΕΘ θα ορίσει ώρα αναχώρησης το ΠΕΣΥ) για να μεταβούν οι συνάδελφοι στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί έξω από τη Βουλή. 
Παράλληλα είμαστε έτοιμοι για τις δικαστικές ενέργειες που θα πραγματοιήσουμε σε περίπτωση κατάθεσης δεσμευτικών προσφορών. 
Τέλος έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον Υπουργό Ενέργειας και το ΤΑΙΠΕ∆. 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν ∆υναμικό Αγωνιστικό παρόν με τη συμμετοχή τους στη Στάση Εργασίας και τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή
                                                   ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΦΘΑΛΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                                     ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ