Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΠΣΕΕΠ : Ανακοίνωση για Προσλήψεις για Ασφάλεια

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι
Επειδή οι στόχοι μας για την Ασφάλεια είναι ξεκάθαροι και η Ασφάλεια ως έννοια δεν αποτελεί για εμάς μόνο ένα σύνθημααπό την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την ευθύνη του Συνδικάτου δεσμευτήκαμε ότι ο αγώνας θα είναι συνεχής και ασταμάτητος.






Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης και κατόπιν των πιέσεων του Σωματείου μας προς την διοίκηση της εταιρείαςαυτή αποφάσισε στο χθεσινό ∆.Στων ΕΛΠΕ να προχωρήσει στην πρόσληψη 32 Χειριστώντριών ∆οκιμαστών Χημείουπέντε Πυροσβεστών και τριών Πλοιάρχων για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων.

Στον αγώνα που δίνουμε για την μονιμοποίηση των συναδέλφων εργολαβικών που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκεςπετύχαμε να προχωρήσει η διοίκηση της εταιρείας στην πρόσληψη Χειριστών και ενός εξειδικευμένου Τεχνικού με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου για την στελέχωση της μονάδας θείου των ΒΕΕ μέσω νέας προκήρυξης έτσι ώστε το συγκεκριμένο πόστο να στελεχώνεται πλέον από μόνιμους συναδέλφους και όχι από εργολαβικούς όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα.

Συμφωνήθηκε επίσης για τον Σταθμό φόρτωσης LPG στις ΒΕΕνα προχωρήσει η εταιρεία στην πρόσληψη τριών Χειριστών ώστε και το συγκεκριμένο πόστο να στελεχωθεί με μόνιμο προσωπικό.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,Ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειες σαςΚαλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.