Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11-9-2020

Συναδέλφισσες, -οι
Συζητήθηκε στις 07/09/20 στο έκτακτο Δ.Σ. η πρόταση μομφής που κατέθεσαν εναντίον των μελών του Προεδρείου της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, τα μέλη του Δ.Σ. που προέρχονται από ΣΚΕΕΠ – ΕΝΙΑΙΑ – ΕΛΚΕ.








Η εισήγηση ήταν ένα πολύ σαθρό «κατηγορητήριο» με ισχυρισμούς που είναι τόσο προσχηματικοί που βγάζουν μάτια.
Η ιστορία της αποστασίας ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο όταν γίνονταν μυστικές συνευρέσεις μετά φαγητού. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Οι λόγοι που επικαλέστηκαν για προβλήματα στη συνεργασία μας στο Προεδρείο, δεν ισχύουν διότι ποτέ δεν τέθηκαν και επί δυόμιση χρόνια λειτουργούσαμε χωρίς προβλήματα. 

Το ότι ρυθμίστηκαν όλα τα μεγάλα θέματα, ΕΣΣΕ, Εσωτερικός Κανονισμός, Ιδιωτικοποίηση, Μελέτη Συνταξιοδοτικού, Διαχείριση Πανδημίας, οφειλόμενα ρεπό και extra πριμ, δεν αφήνει καμία δικαιολογία για τις προθέσεις τους, να μας ρίξουν δηλαδή ενόψει General Shutdown και Πανδημίας και μάλιστα έξι μήνες πριν τη λήξη της θητείας.

Κανείς δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν. Έχουμε καταλάβει όλοι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Το μόνο αληθινό το οποίο έχει αποσιωπηθεί και δεν αναφέρεται καθόλου είναι η πρότασή μας για αντιπροσωπευτικό – αναλογικό Προεδρείο, μέχρι να τελειώσει το General Shutdown και να οδηγηθούμε κατόπιν σε εκλογές. Η πρότασή μας αγνοήθηκε γιατί η ματαιοδοξία κάποιων δίνει προτεραιότητα στη δοκιμή θέσεων και προσωπική προβολή. Εμείς θα είμαστε παρόντες, δίπλα στους εργαζόμενους όπου και αν ανήκουν, κάτι που έχουμε αποδείξει.

Να θυμηθούμε την πάγια και σταθερή θέση του σημερινού Προέδρου, ότι ο Πρόεδρος του ΠΣΕΕΠ δεν μπορεί να είναι και εκπρόσωπος εργαζομένων στο Δ.Σ. της Εταιρείας ! Εμμένει και σήμερα στην ίδια θέση;

Κατόπιν όλων αυτών των γεγονότων, οι συνάδελφοι μέλη του ΠΣΕΕΠ, ασκώντας το ηθικό και δημοκρατικό τους δικαίωμα που απορρέει από το
Καταστατικό του ΠΣΕΕΠ και συγκεκριμένα το άρθρο 11 του Καταστατικού (Διοικητικό Συμβούλιο), προέβησαν σε συλλογή 660 υπογραφών κάνοντας μομφή στο Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ, η οποία και κατατέθηκε σήμερα.

Όσον αφορά τις δράσεις μας, να ξέρετε ότι η συνέχεια θα έχει πολύ ενδιαφέρον...
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ