Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ. ΕΛ.ΠΕ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 16-10-2020

Συναδέλφισσες, -οι 

Το General Shutdown στις ΒΕΑ συνεχίζεται απρόσκοπτα και με ιδιαίτερη προσοχή για την ασφάλεια από όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. 





Το ίδιο όμως απρόσκοπτα προχωρά και η συγκεκριμένη ομάδα των συσπειρωμένων, που με τρόπους αντίθετους με ότι ισχυρίζονται ότι πρεσβεύουν, έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα αναστολής κάθε συνδικαλιστικής δράσης για να παραμείνουν στις αγαπημένες τους καρέκλες ώστε να κερδίσουν κάποια κομματικά εύσημα και όχι μόνο. 

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα ΕΛΠΕ, όπου σε σύμπνοια η ΠΑΣΚΕ-ΣΚΕΕΠ με τις άλλοτε «μισητές» ΕΝΙΑΙΑ, ΕΛΚΕ, τηρούν τις «δημοκρατικές διαδικασίες» αλλά και σε άλλους χώρους όπου εμπλέκονται ΕΚΕΔΑ, ΓΣΕΕ με τα ίδια επιχειρήματα, τον ίδιο δικηγόρο, να έχουν αναλάβει εργολαβία να μας «σώσουν» από τον Covid 19. 

Η προχθεσινή απόφαση Δικαστηρίου για τα Ναυπηγεία ήταν κόλαφος, απέρριψε την πρόταση της ΠΑΣΚΕ για αναστολή των διαδικασιών, δηλαδή Γενική Συνέλευση, Εκλογές που είχε ζητήσει. Η εκδίκαση της υπόθεσης, όμοια με τη δική μας, η οποία δεν εκδικάστηκε, δημιουργεί νέα γεγονότα. Κάποιοι όμως συνεχίζουν να τα αγνοούν. 

«Χαιρόμαστε» που η παρέα που συσπειρώθηκε για το καλό μας συνεχίζει με μεγάλη αυταρχικότητα και κυνισμό, να δείχνει τι πρεσβεύει ώστε την κρίσιμη ώρα να μην ξεχάσει κανείς τις συμπεριφορές τους. 

ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ