Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση για αποτελέσματα ψηφοφοριών Απολογισμού ΠΣΕΕΠ

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι
Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες ψηφοφορία της Γενικής μας Συνέλευσης για την έγκριση των ∆ιοικητικών και Οικονομικών Απολογισμών Προϋπολογισμών ΠΣΕΕΠ ΤΑΑΤΗ συμμετοχή των συναδέλφων υπήρξε μαζική που καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο την ευαισθησία τους στις δημοκρατικές λειτουργίες του συνδικάτου.






Το υψηλό ποσοστό με το οποίο εγκρίθηκαν οι Απολογισμοί δείχνει ότι επανέρχεται η εμπιστοσύνη στο συνδικάτο και δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι με λόγο συγκροτημένοσαφείς και ξεκάθαρες θέσειςθα συνεχίσουμε να δίνουμε απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών με αποτελεσματικές δράσειςυποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τα αιτήματά μας.
Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι

Παρακολουθούμε εδώ και καιρό την προσπάθεια κάποιωνμε αιχμή του δόρατος το ΤΑΙΠΕ∆να προχωρήσει με κάθε τρόπο ο περιβόητος διαγωνισμός για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των ΕΛΠΕ.

Από την έναρξη αυτής της διαδικασίαςο κραυγαλέα προβληματικός της χαρακτήρας έχει οδηγήσει σε παλινωδίεςδιορθωτικές κινήσειςπαρατάσεις επί παρατάσεων που επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη παρωδία για την εκποίηση ενός από τους τελευταίους θησαυρούς της χώρας.

Είμαστε εδώγια να αποδείξουμε εμπράκτως ότι τίποτε δεν είναι οριστικό και αμετάκλητοόταν διακυβεύεται το μέλλον των ΕΛΠΕ και των εργαζομένων του.
Ζητάμε από όλους υπευθυνότηταεγρήγορσησυσπείρωση στο συνδικάτο μαςώστε όλοι μαζί να αποτρέψουμε τα σχέδια του ξεπουλήματος των ΕΛΠΕ.

∆ΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ∆ΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών έχουν ανακοινωθεί από την ΚΕΦΕΠ και βρίσκονται από χθες στο intranet και στο site του Σωματείου.