Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΠΣΕΕΠ : Διαγωνισμός Ζωγραφικής ΠΣΕΕΠ 2018

Συναδέλφισσεςσυνάδελφοι
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο ∆ιαγωνισμός Ζωγραφικής για τα παιδιά των εργαζομένων στα ΕΛ.ΠΕ.







Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα παιδιά των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ ηλικίας από έως 15 ετώναγόρια και κορίτσιαχωρισμένα για την αξιολόγηση σε τρεις (3) κατηγορίες : 5-8 ετών, 9-12 ετών και 13-15 ετών.
Η επιλογή του θέματος είναι ελεύθερη. Tα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ότι υλικό θέλουν (πινέλακηρομπογιέςξυλομπογιέςτέμπερεςμαρκαδόρουςκάρβουνο κ.α.) σε χαρτί διαστάσεων 20 – 30 cm (A4). Παρακαλείσθε για την αυστηρή τήρηση των διαστάσεωνγιατί δημιουργείται πρόβλημα κατά το καδράρισμα των έργων.
Επιτροπή που θα αποτελείται από ειδικούςθα κρίνει την ικανότητα του σχεδίου,τους συνδυασμούς των χρωμάτων αλλά και την δυνατότητα έκφρασης και φαντασίας.Τα έργα των παιδιών θα σταλούν:

Για τις ΒΕΑ και Μαρούσι στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΑ μέχρι και την Πέμπτη 22/11/18 και ώρα 15:00.

Για τις ΒΕΕ στα γραφεία του ΠΣΕΕΠ στις ΒΕΕ μέχρι και την Πέμπτη 22/11/18 και ώρα 15:00.

Για τις ΒΕΘ στα γραφεία του ΠΕΣΥ μέχρι την Πέμπτη 22/11/18 και ώρα15:30.
Οι ημερομηνίες θα τηρηθούν αυστηρά.

Σας επισυνάπτουμε Ενημέρωση για τα Προσωπικά ∆εδομένα καθώς και τη ∆ήλωση Συγκατάθεση του γονέαη οποία απαραιτήτως θα συνοδεύει υπογεγραμμένη το έργο του παιδιούΚανένα έργο δεν θα γίνει δεκτόχωρίς υπογραφή από τον γονέα της απαραίτητης ∆ήλωσης Συγκατάθεσης για τη χρήση των Προσωπικών ∆εδομένων των παιδιών για τον ∆ιαγωνισμό Ζωγραφικής.

Οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας θα πάρουν δώρα μεγάλης αξίαςΌλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πάρουν αναμνηστικό δίπλωμα και δώρο καθώς και το έργο τους τοποθετημένο σε πλαίσιο.

Η έκθεση όλων των έργωνοι βραβεύσεις και οι απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων και δώρων θα γίνουν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το ΣωματείοΜε νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για την μέρα και την ώρα της Εκδήλωσης.