Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

ΠΣΕΕΠ: Ανακοίνωση για απολύσεις εργολαβικών συναδέλφων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Την ώρα που στη χώρα οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης για τους εργαζόμενους γίνονται όλο και πιο δραματικές, την ώρα που στη χώρα το φάντασμα της οικονομικής κρίσης δείχνει να επιστρέφει ακόμα πιο απειλητικό και ενώ τα ΕΛΠΕ πανηγυρίζουν για κέρδη και νέες προοπτικές ανάπτυξης, με στελέχη της ∆ιοίκησης να δηλώνουν στα ΜΜΕ πως δεν θα χαθεί καμία θέση εργασίας, έρχονται ξαφνικά και απολύουν εργολαβικούς συναδέλφους μας χωρίς καμία εξήγηση μα κυρίως χωρίς καμμιά δικαιολογία! 






Στέλνουν εργαζόμενους στην ανεργία, που είναι απαραίτητοι στα τμήματα που δούλευαν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις προϊσταμένων και συνεργατών τους. ΝΤΡΟΠΗ!!! 

Κύριοι της ∆ιοίκησης
Πάρτε πίσω άμεσα, αυτή την απαράδεκτη, αντεργατική και απάνθρωπη απόφαση 
σας! 

Προχωρήστε ΤΩΡΑ στην επαναφορά των εργαζομένων στην εργασία τους και υλοποιείστε επιτέλους τις απαραίτητες προσλήψεις που αποδεδειγμένα έχουν ανάγκη οι μονάδες, όπως άλλωστε έχετε επανειλημμένως δεσμευτεί ΚΑΙ γραπτώς (π.χ. ∆ήλωση – Συμφωνία 2016) για να δουλεύουν με ασφάλεια. 

Σεβαστείτε επιτέλους τον μόχθο των εργολαβικών συναδέλφων που δίνουν καθημερινή μάχη, όντας αισθανόμενοι ως εργαζόμενοι και άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού. 
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε στο πλευρό τους και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πλήρη αναγνώριση των δίκαιών τους, όντας και αναμφισβήτητα ενταγμένοι στην ίδια παραγωγική αλυσίδα.