Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση 14/03/2018

Συναδέλφισσες-οι,
Χθες, Τρίτη 13/03/2018 στον Ασπρόπυργο πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δ.Σ. του ΠΣΕΕΠ όπου συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των απολογισμών. Χρειάστηκε να περάσουν δύο εβδομάδες από την ημέρα της ψηφοφορίας και αφού προηγήθηκαν πολλές και έντονες παρασκηνιακές προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν «πρόθυμοι» ώστε να παραμείνει το προεδρείο στις καρέκλες του, παραφράζοντας το αποτέλεσμα και αγνοώντας την καθαρή βούληση των εργαζομένων.
Αφού λοιπόν δεν βρέθηκαν οι απαιτούμενοι καλοθελητές, πλην ενός (!), σύρθηκαν στην μόνη καθαρή και δημοκρατική λύση που είναι οι εκλογές.


Αποφασίστηκε η διεξαγωγή των εκλογών για τα όργανα του ΠΣΕΕΠ να γίνει στις 16 & 17 Απριλίου 2018 και η εκλογή των δύο εκπροσώπων των εργαζομένων για το Δ.Σ των ΕΛ.ΠΕ στις 23 & 24 Απριλίου 2018.
Η παράταξή μας κατέθεσε πρόταση για την διεξαγωγή και των δυο εκλογικών διαδικασιών σε κοινή ημερομηνία (προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των συναδέλφων), η οποία πρόταση όμως, δεν έγινε δεκτή από το προεδρείο.
Η παράταξη μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ καλεί όλους τους συναδέλφους να αγκαλιάσουν, να στηρίξουν και να συμμετέχουν μαζικά στην νέα μας προσπάθεια, ώστε να προκύψει ξανά ένα ισχυρό, αγωνιστικό και διεκδικητικό σωματείο.
ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ