Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19/04/2018

Συναδέλφισσες-οι,
Οι εκλογές της 16ης και 17ης Απριλίου ανέδειξαν πρώτη δύναμη στο σωματείο την νεοϊδρυθήσα παράταξη μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους για την μεγάλη συμμετοχή τους. Οι εργαζόμενοι καταδίκασαν και απέρριψαν με την ψήφο τους τους εργολάβους της λάσπης, του ψεύδους, της συκοφαντίας, των χυδαίων και ανήθικων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανέδειξαν και ενίσχυσαν τις δυνάμεις που σεβάστηκαν την ιστορία του σωματείου και κινήθηκαν με ευπρέπεια συνδικαλιστική και ηθική, αναδεικνύοντας όλα τα κακώς κείμενα της απερχόμενης Διοίκησης του σωματείου.
Η παράταξή μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ έδωσε έναν άνισο και δύσκολο αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσει χτυπήματα κάτω από την μέση και μία οργανωμένη και συντονισμένη επίθεση από Συνδικαλιστικούς, Εργοδοτικούς και Κομματικούς μηχανισμούς, όπου σε συνεργασία μεταξύ τους ήθελαν να εξυπηρετήσουν κομματικά αλλά και πολιτικά συμφέροντα, βάζοντας σε κίνδυνο τους εργαζόμενους και την εργασία τους.
Δυστυχώς για αυτούς, οι εργαζόμενοι ακύρωσαν τους σχεδιασμούς τους με τα αποτελέσματα των εκλογών στα σωματεία του ΠΣΕΕΠ και της ΠΕΠΕΚΟ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ως πρώτη δύναμη θα αναλάβει τις προσεχείς ημέρες την πρωτοβουλία των διερευνητικών επαφών με τις υπόλοιπες παρατάξεις για την συγκρότηση του νέου Δ.Σ. και θα επιδιώξει τις μέγιστες δυνατές συνεργασίες προκειμένου να υπάρξει ένα ισχυρό και διεκδικητικό Διαπαραταξιακό σωματείο, που θα αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας (Ιδιωτικοποίηση- Καθημερινότητα-Διαχείριση θεμάτων Ασφαλείας-Διευθυντική Αυθαιρεσία). Άλλωστε η συνταγή της εκλογής έμπειρων συνδικαλιστών σε συνδυασμό με την εκλογή νέων και αξιόλογων συναδέλφων θα είναι η εγγύηση για επιτυχίες.
Συναδέλφισσες-οι,
Την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Απριλίου ψηφίζουμε για την ανάδειξη των δύο εκπροσώπων μας στο Δ.Σ των ΕΛ.ΠΕ. Ο θεσμός των εκπροσώπων των εργαζομένων στο Δ.Σ των ΕΛ.ΠΕ είναι πολύ σημαντικός διότι εκεί αποφασίζονται αυτά που έχουν σχέση με το μέλλον του Ομίλου και κατ’ επέκταση το δικό μας μέλλον.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ δεσμεύεται να παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο προκειμένου να αποτρέψει το ξεπούλημα των ΕΛ.ΠΕ.
Σας καλούμε να στηρίξετε την παράταξή μας ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ και σε αυτή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Σ.Κ ΕΛ.ΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΕΛ.ΠΕ